Breaking News

ALDE și-a anunțat trei posibili candidați pentru alegerile locale din 2016

Oct 05, 2015
Prezent în județul Dâmbovița cu ocazia deschiderii anului universitar și inaugurarea noului sediu al  partidului Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa, filiala Dâmbovița , ministrul Daniel Constantin a făcut și un anunț important pentru partid. Acesta a dezvăluit faptul că ALDE va candida pe liste proprii la alegerile locale din 2016, dar și la cele parlamentare.
Atât președintele filialei Dâmbovița a partidului, deputatul Georgică Dumitru, cât și președintele executiv, Petre Ionel, au susținut afirmațiile ministrului, aceștia precizând că targetul pe care partidul și l-a propus este de câștigare a unui minim de zece procente.
Aceștia au anunțat deja candidații din partea ALDE pentru primăria Târgoviștei, fiind vorba despre Cătalin Olteanu, secretar de stat în ministerul Educației, Ilie Valentin și Cornel Chițulescu, lista pentru înscrieri fiind deschisă până la sfârșitul lunii octombrie. “Va fi numit cel care este cel mai bine văzut, cel care are o echipă bună, și bineînțeles niște idei bune pentru Târgoviște”, a declarat Petre Ionel.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , ,