Breaking News

Breaking News

Competiții sportive organizate de tinerii din UNPR Dâmbovița

Oct 05, 2015
În acest sfârșit de săptămână, sub coordonarea președintelui Organizației de Tineret a UNPR Dâmbovița, Bogdan Manole, tinerii din organizațiile de la Moreni și Vârfuri au luat parte la diferite activități sportive.
La Moreni aceștia au organizat, în colaborare cu  Asociatia AICD România, o competiție de motocros, la care au luat parte peste 40 de sportivi din toată țara, iar în comuna Vârfuri tinerii au organizat un campionat de fotbal.
“Încurajăm progresul, sportul și ideile tinerilor. Avem o echipă frumoasă și puternică la organizația de tineret, pe care te poți baza în orice moment. Am dorit să ieșim din rutina zilnică, și ne-am gândit că organizarea unor competiții sportive, ar fi cel mai potrivit mod de a face acest lucru. Îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care au participat la concursuri, și în special îi mulțumesc domnului președinte  Dan Miculescu pentru încrederea și ajutorul pe care ni-l oferă.”, a declarat Bogdan Manole pentru ziarul Vocea Dâmboviței.
La aceste evenimente invitatul de onoare a fost Dumitru (Dan) Miculescu, președintele partidului UNPR filiala Dâmbovița, el însuși fiind un mare iubitor și susținător al sportului, dar și președintele executiv Radu Marian.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , ,