Breaking News

Replici dure între liderii PSD și PNL Dâmbovița

Oct 30, 2015
Adrian Țuțuianu: “Candidații PNL la funcțiile de primari vor fi din partea vechiului PDL”     
Ludovic Orban: ” Țuțuianu o să rămână doar cu cei doi securiști de lângă el”     
Iulian Vladu: ” Țuțuianu nu are niciun candidat cu care să câștige primăria Târgoviște”     
Într-o conferință de presă de la sediul PSD, președintele Adrian Țuțuianu a ținut să facă unele precizări în ceea ce privește candidații PNL pe liste alegerilor din iunie 2016, la fotoliile de primari.
Aceste precizări au venit mai mult ca sfaturi pentru liberali și l-au vizat, în mod direct pe primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, de a cărui activitate administrativă Țuțuianu a precizat că este dezamăgit.
” Să fie foarte atent cum derulează lucrurile pentru că s-ar putea să aibă nevoie de prieteni în viitor. Domnul Iulică Vladu a preluat frâiele PNL și majoritatea candidaților la funcțiile de primari, mai ales la orașe, provin din vechiul PDL. La Găești, candidatul va fi domnul Bojin, și dacă nu acesta, va fi domnul Drugă, la Pucioasa domnul Popa, iar la Târgoviște nu veți auzi nici de Grozavu nici de Plăiașu, ci de Ciprian Prisăcaru. Sunt lucruri care trebuie să le dea de gândit tuturor celor din Partidul Național Liberal”.
“Președintele Consiliului Județean Dâmbovița este din ce în ce mai singur și mai trist, o să rămână cu cei doi securiști pe lângă el, cu Oprea și cu Antonescu. Deputați nu mai are, primarii încep să se împuțineze. Există o tendință din ce în ce mai serioasă, o nemulțumire mai profundă din partea primarilor din rândul PSD, față de comportamentul de vechil al domnului Țuțuianu.”, a declarat, în replică, Ludovic Orban, co-președinte PNL Dâmbovița.
Acesta a mai subliniat și faptul că cel care va candida la primăria Târgoviște din partea liberalilor, va fi cel care va obține cel mai bun rezultat, iar în “Partidul Național Liberal  exista doar membri ai acestui partid”.
De săptămâna viitoare vor începe și doua sondaje de opinie pentru desemnarea candidatului, pe un eșantion de 1500 de persoane, cu două case de sondare.
“Domnul Țuțuianu după ce a făcut sondaje și a văzut că nu are niciun candidat cu care să câștige Târgoviștea, am auzit că și-a exprimat dorința de a candidata la funcția de primar al municipiului, să ajute partidul, și nu va mai candida prentru Consiliul Județean”, a completat Iulian Vladu.
“În privința lui Țuțuianu, i-aș aduce aminte vorba aceea „câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia„, a încheiat Orban discuția legată de candidații PNL la funcțiile de primari și la afirmațiile pe care liderul PSD le-a făcut la adresa lor.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,