Breaking News

Tinerii Social Democrați s-au întâlnit la cabana Gâlma

Oct 27, 2015
COMUNICAT DE PRESĂ!
În weekend-ul ce abia s-a încheiat, Organizaţia de Tineret Dâmboviţa a Partidului Social Democrat  a desfăşurat, la cabana Gâlma din comuna  Moroieni, o întâlnire de o zi, la care au participat  membri din 17 organizaţii locale TSD, din zona de sud a judeţului.
Organizaţia Judeţeană a PSD a fost reprezentată de  preşedintele  Adrian Ţuţuianu, preşedintele executiv, Grad Florin şi secretarul executiv, Oprea Alexandru cărora le mulţumim pentru implicare şi pentru sprijinul acordat cu fiecare ocazie.
Subiectele puse în discuție în cadrul întâlnirii au fost  legate de cele două examene electorale din anul 2016, de implicarea şi rolul organizaţiilor de tineret în câştigarea alegerilor locale dar şi de aspecte  legate de comunicarea publică atât pe canalele media cât şi pe reţelele de socializare unde tinerii social-democraţi trebuie să fie mult mai activi.
Mulţumim din suflet tuturor celor prezenţi şi facem precizarea că  astfel de întâlniri tehnice vor continua în perioada următoare cu participarea membrilor celorlalte organizaţii.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,