Breaking News

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Centrul de Asistentă Socială din Ghergani

Oct 02, 2015
Joi, 1 octombrie, ora 13.30, la Centrul de Asistență Medico Socială din Ghergani a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.
În deschiderea acestui eveniment bătrânii au asistat la slujbă şi s-au rugat pentru sănătatea celor care locuiesc în centru. După slujba oficiată de preotul paroh Vlada Ștefan bătrânii au asistat , într-o atmosfera plăcută, la un program de poezie și muzică, prezentat de elevii Liceului Teoretic “Ion Ghica” din Răcari coordonaţi de elevul Dinu David.
Pentru ca bucuria acestei sărbători să fie completă, bunicii din cămin au primi cadouri oferite de Primăria Răcari și împarțite cu multă dragoste de către elevi răcăreni.
Dintre organizatori şi invitaţi au vorbit, adresând cuvinte de respect şi preţuire la adresa vârstnicilor din cămin, primarul Marius Caravețeanu și directorul Liceului Teoretic “Ion Ghica”, Mitru Alexandru și doamna Mitrescu Cristina Maria, șef centru.
La eveniment, din cei 40 de vârstnici internaţi, au asistat 30, care au privit spectacolul cu lacrimi de bucurie în ochi şi au aplaudat cu incântare evoluţia elevilor.
Ceilalţi nu au putut asista la spectacol din cauză că sunt imobilizaţi la pat. Cât ar fi de festivă şi de internaţională, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice are şi partea ei de tristeţe.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , ,