Breaking News

Iulian Vladu :”Administrația PSD a lui Țuțuianu a dus la falimentul județului” Adrian Țuțuianu:” Asistăm la o gargară politică, de la un individ care nu a înțeles nimic”

Noi 25, 2015
“Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița este imaginea falimentului administrației PSD, patronate de Țuțuianu Adrian. Scandalul declanșat de președintele Consiliului Județean și de primarul interimar al municipiului Târgoviște, care în ultimele zile solicită pe tonuri înalte demisia conducerii CATD, nu este decât o petardă publică răsuflată, menită să salveze ce se mai poate din imaginea unei administrații  incompetente și necredibile.
Țuțuianu Adrian și Stan Cristian trebuie să-și prezinte de urgență demisiile, împreună cu directorii și Consiliul de Administrație al Companiei de Apă, pentru că și-au asumat în solidar conducerea și dezastrul din această instituție. Dâmbovițenii își amintesc, cu siguranță, cum președintele Consiliului Județean impunea directori și membri ai Consiliului de Administrație, în cadrul unui joc politic nedemocratic și netransparent.Țuțuianu și Stan sunt, așadar, direct responsabili de corecțiile de zeci de milioane de lei primite de Compania de Apă și de pierderea și compromiterea celui mai mare proiect cu fonduri europene pe care l-a accesat județul.
Începe să devină evident faptul că Dâmbovița este victima unui clan politic ipocrit, incompetent și lacom, care a transformat-o într-un pol al sărăciei și al disperării. Țuțuianu Adrian și acoliții lui și-au imaginat că  își pot subjuga la nesfârșit cetățenii, manipulându-i și mințindu-i în față. Iată că se apropie momentul scadenței și începem să auzim și să vedem ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimii 3 ani și jumătate.”, a recizat Iulian Vladu printr-un comunicat de presă.
“Asistăm la o gargară politică din partea unui individ care nu a înțeles nimic, e atât de prost încât nu poate să înțeleagă nimic din ceea ce se întâmplă la Compania de Apă și de fondurile europene. Nivelul lui este, cel mult,  al unui primar de comună, cu maxim o mie de locuitori, nu de deputat în parlamentul României.
În 2010 nu era domnul Caracotă prefectului județelui, când s-a aplicat acestă corecțieși s-a făcut licitația? Când s-au făcut licitațiile care au dus la reluarea procedurilor la Găești, Titu, nu era Caracotă prefect? Nu era conducerea comapaniei numită de PDL? Tot încercăm să dăm lecții altora? Caracotă era și președinte al Consiliului de Administrație atunci.”, a replicat Adrian Țuțuianu.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,