Breaking News

Organizaţia TSD Titu s-a alăturat echipei UNPR

Feb 10, 2016
După ce săptămâna trecută primarul social democrat al oraşului Titu, Traian Nicolae,  a anunţat că va candida pentru un nou mandat, însă pe listele partidului UNPR Dâmboviţa, ieri, 09 februarie şi echipa TSD Titu, condusă de preşedintele Teodor Rădoi a anunţat că îl susţin pe Nicolae în demersul său politic, alăturându-se astfel echipei UNPR.
Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare.
“Pentru cei care nu mă cunoașteți, aș vrea să vă spun că am 33 de ani, am crescut în orașul Titu și m-am format ca om în sânul acestei comunități. Sunt economist de profesie, absolvent al Facultății de Finanțe-Bănci, iar din punct de vedere profesional am ocupat câteva funcții de conducere în societăți comerciale și într-o companie multinaționala. Din punct de vedere politic, am activat până astăzi în cadrul organizației TSD Titu în funcția de președinte. Motivul pentru care mă adresez pe această cale este de a-mi exprima susținerea și încrederea în omul Traian Niculae, în primarul nostru care a demonstrat în ultimii 4 ani că se poate face administrație doar in folosul oamenilor și că respectul pentru cetățean nu este doar un simplu slogan, ci a devenit o realitate în orașul Titu.
De aceea, după consultari și discuții avute cu biroul organizației de tineret a PSD Titu, am decis ca marea majoritate să il urmăm pe domnul primar în proiectul politic pe care il propune pentru orașul Titu și pentru tineri. Începând de astăzi, ne înscriem in echipa UNPR Titu, cu certitudinea că aici vom începe un nou episod al vieții noastre politice, în care tinerii vor avea un cuvânt important de spus, în care politica bunului simț și al respectului față de oameni vor fi reguli și nu excepții.
Împreuna cu colegii mei, dorim să arătăm o alta fața a unui partid politic, dorim să arătăm că tinerii chiar merită și chiar pot să participe la luarea deciziilor în comunitatea noastră. A fost o decizie grea pentru mulți dintre noi, unii suntem de mai bine de 10 ani prezenți în politică în cadrul PSD, cum este cazul meu, suntem legați sufletește de multe persoane de calitate din PSD, cărora le spunem ca îi vom respecta în continuare și îi asigurăm că vom rămâne aceiași oameni pe care îi cunosc de atâta timp. Însă, credem ca a venit momentul să luam decizia de a continua pe un drum nou alături de omul care știe, care poate și care va schimba cu adevarat percepția fată de partidele politice, aici in orașul Titu -acesta este Traian Niculae.
În încheiere, aș dori să transmit tuturor oamenilor din orașul nostru, indiferent de vârstă, că ușile noastre vor fi mereu deschise aici la UNPR Titu, că îi așteptăm alături de noi pe cei care vor să se implice în adevarata schimbare pe care o așteptam cu toții, iar pe ceilalți îi așteptăm să ne transmită oricând gândurile lor, sugestiile sau criticile daca e cazul, le promitem că vom ține cont întotdeauna de parerile lor pentru că politica se face pentru oameni și nu pentru partide.
Aveți încredere în noi, aveți încredere în Traian Niculae ! Cu sprijinul dumnealui, vom demonstra că generația din care facem parte este generația care “trebuie” și care “poate” !
Doamne Ajută “
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,