Breaking News

MEDIOCRU POLITIC, TACE MÂLC
Deputatul Vladu îşi  jigneşte alegătorii ?!

Mar 05, 2016

Se pare că venirea lui Dumitru Miculescu la şefia PNL Dâmboviţa a tulburat foarte tare apele în politica dâmboviţeană. Conform unor surse politice, Miculescu nu dă bătăi de cap numai social democraţilor, ci mai ales liberalului Iulian Vladu, care, din câte se pare, i-au cam picat înţelegerile cu liderul PSD, lider care, nu cu mult timp în urmă,  îl împroşca cu jigniri .

Se pare că Vladu este vizibil afectat de noile schimbări şi acum se ocupă cu planuri de învrăjbire a colegilor săi şi planuri pentru destructurarea organizaţiei. Noi sperăm să nu ajungă la aşa ceva. Deputatul este cunoscut ca fiind un personaj politic mediocru a cărui preocupare constantă nu a fost creșterea organizaţiei, ci controlul acesteia cu orice preț. Activitatea sa parlamentară este una de asemenea mediocră, dacă nu cumva submediocră, fiind un parlamentar anonim. Dovada este lipsa inițiativelor parlamentare şi mai ales lipsa implicării sale în a rezolva probleme din judeţ şi din colegiul său după patru ani de mandat. Pentru că noi nu avem cunoștință de asemenea activități. Iar dacă a avut vreo acțiune pentru Dâmboviţa, îl invităm public , oferindu-ne chiar să îi asigurăm spațiu  publicistic, ca să explice opiniei publice şi votanților săi ce a făcut în acești patru ani pentru ei. După desemnarea lui Orban ca şi candidat la Bucureşti, Vladu  a crezut că va controla Organizația de Dâmboviţa, slăbită după lipsa unor acțiuni concrete , ceea  ce ne-a atras bănuiala unor înțelegeri secrete cu Adrian Ţuţuianu. De altfel jocul politic probabil este lăudabil pentru preşedintele PSD Dâmboviţa, dar pentru Vladu ar fi un joc lamentabil. Şi condamnabil în ochii liberalilor şi a electoratului liberal. Vladu cunoaşte foarte bine capacitatea intelectuală şi forța, dar mai ales determinarea lui Miculescu de a lupta cu PSD în Dâmboviţa şi de aceea va încerca din răsputeri să inducă idei false în organizația PNL   ( care luase ceva avânt cât a fost condusă de către Mihai Volintiru) şi care trebuie reconstruită şi întărită.

Sursele din interiorul PNL  vorbesc şi de faptul că, prin aceste acţiuni ale sale, Vladu nu ar mai fi agreat nici de cei din organizaţia centrală, chiar liderii Alina Gheorghiu şi Vasile Blaga atrăgându-i atenţia, şi nu doar o dată, sfătuindu-l să termine cu aceste jocuri de culise, dacă încă mai doreşte un loc în conducerea PNL Dâmboviţa.

Tot în acest context, se pare că Vladu a primit de la liderul PSD Dâmboviţa un dosar, în care apar mai multe nume ale unor liberali cu ştate vechi în partid, membrii pe care Vladu nu îi agrează sub nicio formă şi pe care doreşte să îi excludă din organizaţie. Cu acest dosar Vladu ar intenționa să meargă la sediul central al partidului. Aceste informații sunt periculoase la acest început de an electoral, în condiţiile în care Adrian Ţuţuianu îşi dorește cu orice preț să câștige şi primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean. Iar la acest capitol nimeni nu ar putea spune că vreodată Miculescu ar putea face vreo înțelegere cu Ţuţuianu, înțelegere în defavoarea PNL. În schimb despre Vladu se spun multe şi există bănuieli rezonabile că ar putea face un joc dublu cu scopul de a -şi satisface nişte interese personale, însă cu mari deservicii aduse organizaţiei liberale. Vom reveni cu amănunte incendiare despre activitatea văzută şi nevăzută a deputatului Vladu. Până atunci, pentru că ne respectam profesia, păstrăm invitaţia adresată pentru ca Vladu să explice după patru ani de mandat, ce a făcut pentru colegiul său şi pentru Dâmboviţa în Parlamentul României.  Pentru că aşa ar fi normal să facă. În caz contrar suspiciunile noastre se vor întări şi vom arăta noi opiniei publice care au fost preocupările acestuia. Așadar dacă a făcut ceva şi noi nu ştim pentru judeţ, e liber să spună.

P.S. Sperăm ca aceste subiecte să nu se confirme şi sperăm ca Vladu să tragă la aceeași căruță a PNL pentru că Dâmboviţa are nevoie de democrație,  şi de concurenţă politică din care să câștige cetățenii acestui judeţ. Iar

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,