Breaking News

OFSD Târgovişte a încheiat proiectul „Mame speciale pentru copii speciali”!

Mar 04, 2016
Joi seara,03 martie a.c., femeile din organizaţia PSD Târgovişte au încheiat proiectul „Mame speciale pentru copii speciali”, proiect ce a început în toamna anului trecut, şi s-a adresat mamelor ci căror copii au anumite dizabilităţi.
În cadrul evenimentului, aceste mame au fost răsplătite cu daruri ce au constat în vouchere la saloane de relaxare, la cosmetică şi coafură, tichete pentru analize medicale sau vizite gratuite la şedinţe de asistenţă psihologică.
Un alt moment special al serii a constat în acordarea unui ajutor financiar unui elev de la Seminarul Ortodox din Târgovişte, cu merite deosebite la învăţătură, însă cu o situaţie materială şi familială foarte grea. Astfel, băiatul a primit ajutor pentru continuarea în bune condiţii a studiilor. Moto-ul acestei cauze  a fost  „promovaţi bunătatea pentru că este o investiţie care nu se degradează niciodată.” “De sărbătorile de Paşte vei intra din nou în atenţia noastră, pentru ca tu să poţi să iţi continui studiile aşa cum trebuie şi să obţii rezultatele pe care tu ţi le doreşti. Noi ne punem toate speranţa în tine şi iţi dorim numai note de zece”, a declarat Carmen Holban, preşedinte OFSD Târgovişte.
Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,