Breaking News

Breaking News

Primăria Târgovişte a demarat proiectul “Luna Curaţeniei”

Mar 15, 2016
Astăzi, 15 martie a.c,. Primăria Târgovişte a demarat proiectul „Luna Curăţeniei”. Astfel, până la începutul lunii mai, municipalitatea doreşte să intervină în toate cartierele pentru amenajarea de spaţii verzi, curăţenie şi ecologizate, plantare şi toaletare arbori.
„Am încercat pe cât posibil să respectăm doleanţele cetăţenilor din Târgovişte, suntem alături de ei şi de fiecare dată când s-au ridicat probleme am încercat  să le rezolvăm oportun şi cât am putut de bine.”, a declarat Cristian Stan, primar interimar al municipiului.
Proiectul a avut startul în microraionul XII, pe strada Panduri şi zonele adiacente, această zonă nefiind aleasă la întâmplare, deoarece aici, în paralel, se mai desfăşoară un alt proiect, finanţat din bugetul propriu al primăriei, ce constă în amenajarea a 4000 mp de parcări, amenajare trotuare, montare borduri, amplasare stâlpi de electricitate.”Am promis că prima lucrare pe care o vom demara în 2016 va fi cea de pe strada Panduri şi asta am făcut. Vrem ca această zonă să arate bine. Este o zonă care, din păcate, a fost omisă din proiectul PID-B, şi este inechitabil faţă de locuitorii de aici ca aceste condiţii în care stau, din punct de vedere al infrastructurii, să fie inferioare celor din alte cartiere”, a completat Stan.
Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: