Breaking News

Breaking News

Cristian Stan, declarație de presă privind proiectele PID-ul A și Complexul Turistic de Natație

Apr 14, 2016
În contextul în care, în cadrul conferinței de presă, Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL la  alegerile locale pentru primăria Târgoviște, a taxat și adus remarci negative vizavi de proiectele demarate în municipiu sub coordonarea actualului primar interimar, Cristian Stan,  acesta din urmă a ieșit cu o declarație de presă, prin care dorește să aducă anumite clarificări în acest sens.
“Idei puține, fixe și scrise de alții. Cred că ar fi fost un slogan perfect pentru unul din candidații care încearcă la disperare să fie băgat în seamă în aceste zile. Îi fac acest favor astăzi, cu precizarea că, atunci când mă voi concentra cu toate forțele pe numele său, își va dori să-l fi lăsat în pace.
Am evitat până acum să-mi dau cu părerea despre calitățile personale ale unora sau altora, crezând că fiecare are atuurile și slăbiciunile sale. Nu știu cât de curajos este domnul cu pricina, pentru că nu ne-a dovedit nicăieri asta. Știu, însă, cât e de (ne)priceput în administrarea municipiului, pentru că am în față cifrele pe doar 2 proiecte esențiale ale municipiului:
PIDU A (micro 6)
·         Fonduri atrase în 2014 (alt mandat): 14 milioane lei și o corecție financiară de 2,4 milioane lei
·         Fonduri atrase în 2015 (mandat Cristian Stan): 34 milioane lei și un progres fizic de 70%
Complexul turistic de natație
·         Fonduri atrase în 2014: 5,6 milioane
·         Fonduri atrase în 2015: 36 milioane lei și un progres fizic de 55%
Nu sunt profesor de matematică sau sport, dar, la o primă vedere, pot face comparații elocvente.
Mă opresc aici. Cred că târgoviștenii așteaptă altceva de la un primar decât zâmbete false în fotografii și incompetență la birou. Târgoviște e un municipiu-simbol, nu loc de saltimbanci și candidați dresați. Oamenii vor rigoare în administrație, nu hăhăială inutilă.
P.S: Revin cu apelul pentru dezbateri publice aplicate. Să mi se spună #OraȘiZiua!
Declarație de presă, Primar Interimar Cristian Stan
Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , ,