Breaking News

Principele Radu al României, în vizită la Primăria Târgoviște

Apr 26, 2016
Ajuns la Târgoviște cu ocazia dublei lansări de carte regală, Principele Radu al României a făcut și o vizită și la primăria municipiului.
Vizita a fost una scurtă, în care Principele a primit în dat de la primarul interimar Cristian Stan o enciclopedie a Târgoviștei pe care a promis că o va așeza la loc de cinste în biblioteca regală de la Săvârșin.
“Aș vrea să vă adresez calde mulțumiri pentru aceste ore pe care le petrec în capitala de județ și cetatea domnească românească cu cele mai mari recorduri pentru un mileniu complicat și important pentru istoria noastră. Aș vrea să vă spun că dorința Familiei Regale a fost ca în zilele premergătoare sărbătorii de 150 de ani a Casei Regale și a fondării statului român modern să fim prezenți, pe cât este posibil, în locuri simbolice pentru țară. Și așa am ajuns să petrec câteva ore la Târgoviște, cu gândul la această aniversare la care toată lumea este binevenită. Porțile Castelului Peleș se vor deschide în ziua de 10 mai, nu numai pentru liderii comunităților românești, ci pentru fiecare român care dorește să fie alături de noi. Suntem foarte mândri că după un secol și jumătate ne găsim tot împreună și legătura importantă pe care Coroana a avut-o cu națiunea a trecut întotdeauna prin comunitățile pe care le-am respectat mereu.”, a declara Principele.
Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: