Breaking News

Primarul Cristian Stan a avut invitați speciali la Complexul de Turism şi Natație (FOTO)

Iun 30, 2016

Cu prilejul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD ce a avut loc joi, 30 iunie a.c., la Târgoviște, primarul Cristian Stan i-a invitat pe toți participanții la o vizită în cadrul Complexului Turistic de Natație, cel mai îndrăzneț proiect al municipalității, o investiție care se ridică la o sumă de peste 88 de milioane de lei, bani accesați prin Programul Operațional regional.
Deși astăzi era ultima de implementare a proiectului, municipalitatea târgovișteană a primit acceptul de la Uniunea Europeană pentru prelungirea termenului până la sfârșitul lunii septembrie 2016.
Complexul Turistic de Natație oferă: terenuri de sport amenajate( baschet, tenis și minifotbal), parc acvatic, bazin înot acoperit, zonă pentru biciclete și role, spații joacă destinate copiilor.
La eveniment au luat parte președintele PSD, Liviu Dragnea, deputatul Rovana Plumb, europarlamentarul Viorica Dăncilă, deputatul Ana Birchal, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, membrii ai echipei PSD Dâmbovița, viceprimarii municipiului Târgoviște, Carmen Holban și Cosmin Bozieru, vicepreședinții CJD, senatori și deputați PSD de Dâmbovița, reprezentanți ai administrației publice locale și județene, președinți de consilii județene și primari din țară.
“În acest moment suntem în situația în care 99% lucrările sunt finalizate. Ceea ce a mai rămas discutăm practic despre lucrări minore de amenajare exterioară, de realizare a angajării personalului și mai e de lucru pe zona de autorizare ISU. După toate acestea, Complexul Turistic de Natație poate fi folosit.
Eu sper ca în cea de-a doua jumătatea a lunii iulie să ne bucuram de cel mai mare proiect de investiții din istoria Municipiului Târgoviște”, a precizat Cristian Stan în cadrul vizitei.

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , ,