Breaking News

#CANCELCANCER! Municipiul Târgoviște se alătură Marșului Roz!

Iul 21, 2016

AVON Cosmetics România organizează duminică, 24 iulie 2016, Marşul Roz #CANCELCANCER, un marş de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, care a tras un semnal de alarmă asupra importanţei depistării precoce a cancerului la sân şi a adus în stradă lupta pentru sănătatea femeilor.

Târgoviştenii vor mărşălui în semn de solidaritate pe traseul Piaţa Tricolorului – Bulevardul Libertăţii – Strada Poet Grigore Alexandrescu – Bulevardul Mircea Cel Bătrân – Piaţa Tricolorului începând cu ora 19:00.
La final, participanţii, alături de învingătoare ale cancerului vor lansa baloane roz în memoria victimelor cancerului, vor primi informaţii despre cum pot depista la timp o formă de cancer şi se vor bucura de surprizele pregătite.
În România, anual, 9000 de femei descoperă o formă de cancer la sân, iar autorităţile estimează că jumătate dintre acestea pierd lupta cu boala din cauza depistării bolii în stadii avansate. Acesta este şi motivul pentru care cancerul la sân reprezintă prima cauză de mortalitate în rândul româncelor.
Cu toate că e forma de cancer care afectează cel mai grav populaţia feminină, e în acelaşi timp şi cea care poate fi vindecată în 94% din cazuri dacă este diagnosticată în primele două stadii, aşadar depistarea precoce şi informarea salvează vieţi.
Cancel Cancer este mesajul Marşului Roz şi semnifică îndemnul ca fiecare dintre noi să „dea cancel” tuturor motivelor care ne determină să amânăm o vizită la medic. Avon face primul pas oferă fiecărui participant la Marş câte o investigaţie gratuită la sân care poate fi păstrată sau oferită unei femei dragi.
AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, AVON România luptă împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,