Breaking News

Festivalul PADINA FEST, șapte ani de tradiție!

Iul 07, 2016
Evenimentul, care se desfăşoară de 7 ani, la 1509 metri altitudine, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, propune anul acesta un line-up exclusiv românesc, astfel că, între 28 şi 31 iulie 2016 vor sosi la Padina unele dintre cele mai îndrăgite trupe de rock şi electro. Seara de joi va fi rezervată trupelor la început de drum.Ca şi anul trecut, seara de vineri va fi rock şi va reuni pe scenă Viţa de Vie, Robin and the Backstabbers, Coma, E.M.I.L., The Pixels. Seara de sâmbătă este electro şi aduce în concert Şuie Paparude, Gojira + Planet H,  GOLAN, Baba Dochia, We Singing Colors şi Omelette.
Păstrând tradiţia, Orchestra Simfonică “Muntenia” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, sâmbătă, în Peştera Ialomiţei şi duminică dimineaţă, pe Platoul Padina.
Nici în acest an nu vor lipsi activităţile sportive montane – căţărări pe stâncă, rapel, tiroliană, ateliere de aventură.
Ca de fiecare dată, promovarea Munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, dar si ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural,  rămân priorităţile Padina Fest şi pentru ediţia din 2016 a festivalului.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,