Breaking News

GĂEȘTI: Poliția Locală în atenția primarului!
“Voi lua măsuri drastice, o desființez”!

Aug 22, 2016
Duminică, 21 august a.c., Poliția Orașului Găești a fost sesizată că Parcul Copiilor din oraș a fost vandalizat: bănci rupte, coșuri de gunoi scoase din pământ, distruse cu rea intenție de persoane necunoscute. Este vorba de un loc reamenajat de curând, și care urma, conform edilului să primească noi locuri de joacă, în valoare de peste 50.000 lei.
Primarul Grigore Gheorghe s-a arătat foarte supărat, în special pe Poliția Locală, pe care de nenumărate ori i-a rugat să supravegheze acest loc și să aibă grijă de el.
“Nu ştiu cine ar fi putut face acest lucru; în orice caz, sunt persoane fără scrupule, fără creier şi fără respect faţă de munca altora. În ceea ce mă priveşte, voi lua măsuri drastice cu Poliţia Locală. O desfiinţez! Nu este posibil să nu vadă şi să nu audă nimic, deşi vandalilor cred că le-au trebuit ore în şir ca să nenorocească acest parc.
Noi le-am creat condiţii poliţiştilor locali, am avut cu ei nenumărate şedinţe, dar nu vor să-şi facă treaba. Chiar şi acum, când veneam disperat încoace, i-am observat la umbră, în Parcul Central, fără să ştie ce s-a întâmplat câţiva metri mai încolo, cu atât mai mult cu cât au la dispoziţie o maşină performantă”, a precizat Grigore Gheorghe.   În prima şedinţă de Consiliu Local, edilul a spus că va cere angajarea unei firme de pază, care să facă treabă şi să protejeze cum trebuie parcurile. „Poliţia Locală ne costă 500 milioane lei vechi pe lună 6 miliarde lei vechi pe an. Cu banii aceştia, vom avea pază serioasă. Angajaţii primăriei aveau doar câteva obiective de păzit, pe timp de noapte, dar au dormit în maşină şi derbedeii şi-au făcut de cap”, a declarat edilul.
Sursă : Cronoca de Găești
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,