Breaking News

În șase ore, polițiștii au aplicat peste 400 de amenzi (Foto)

Aug 19, 2016
 Peste 400 de amenzi aplicate, 7 infracțiuni constatate, 10 permise de conducere reținute sunt câteva din rezultatele obținute de polițiștii de ordine publică și rutieră,  în 6 ore de acțiune.
 
Joi, 18 august a.c., în intervalul orar 14:00 – 20:00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și cei de la Serviciul Rutier, în colaborare cu formațiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acțiune pe raza județului, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.
În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 5 contra siguranței circulației pe drumurile publice și au aplicat 409 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 58.465 de lei.
Ca măsură complementară, au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
De asemenea, polițiștii au confiscat 3.400 de țigarete, 3.45 m³ de material lemnos și 600 de kilograme de fructe, pentru care nu se dețineau documente justificative de proveniență.
Exemple:
Poliţiştii din Titu, Moreni și Răcari au depistat trei bărbaţi, în timp ce transportau 3.45 m³ de material lemnos cu o autoutilitară şi două atelaje hipo, deşi nu deţineau documente justificative de provenienţă şi transport.
S-a procedat la sancţionarea contravenţională a celor în cauză în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.
Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea autoutilitarei.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,