Breaking News

Orașul Răcari, în haine de sărbătoare!

Aug 16, 2016
Ca în fiecare an, la jumătatea lunii august orașul Răcari îmbracă haine de sărbătoare.
De data aceasta evenimentele prilejuite cu ocazia Zilelor Orașului au fost speciale și au coincis cu împlinirea a 200 de ani de la nașterea marelui Ion Ghica, ocazie cu care autoritățile au adus un omagiu celui care a pus piatra de temelie a școlii din Răcari, cele două instituții de învățământ, școala gimnazială și liceul care îi poartă numele.
După omagiul de la capela Ghica, a urmat slujba de pomenire și depunere de coroane și ședința solemnă a Consiliului Local Răcari, iar festivitățile s-au mutat în sala mare a Liceului “Ion Ghica”, unde edilul Marius Caravețeanu a premiat mai multe cadre didactice pentru rezultatele excepționale obținute în activitatea pe care o desfășoară. Astfel premiile au fost acordate pentru profesorul anului, învățătorul anului, educatoarea anului, pompierul anului, jandarmul anului, dar și premii pentru cei mai buni elevi.
După a urmat un program artistic în care tineri dansatori au încântat publicul.
Spre seară a urmat cupa la fotbal “Niculae Dumitru”, iar invitatul special a fost comentatorul sportiv Vlad Enăchescu, acesta fiind și cel care a dat startul competiției.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,