Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

ȘEF NOU LA PMP!
Pmp-iștii vor parlamentari în Dâmbovița!

Aug 16, 2016
Conferința de presă de marți, 16 august a.c., de la sediul PMP Dâmbovița a fost susținută de Nicolae Ivășchescu, noul președinte al partidului, după ce interimatul a fost asigurat de Popa Dorel, pentru o scurtă perioadă.
Noul președinte s-a arătat încrezător în echipa de la Dâmbovița, precizând că  ” am fost desemnat de președintele Traian Băsescu și de Valeriu Steriu  care au decis să preiau această organizație pentru a obține un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare.
Astăzi sunt în fața dumneavoastră ca președinte al PMP Dâmbovița. Vreau să vă spun că din momentul de față nu vom mai vorbi de UNPR și de PMP, vorbim doar de PMP Dâmbovița, pentru că fuziunea s-a încheiat.
Suntem o echipă și ne luptăm pentru un rezultat foarte bun la PMP Dâmbovița. Îmi doresc ca în urma alegerilor parlamentare să obținem doi deputați și un senator, acesta este tragetul pe care ni l-am propus”.
Nicolae Ivășchescu nu este străin de politica și  administrația publică din Dâmbovița , acesta activând o bună perioadă de timp ca secretar de stat în Ministerul Muncii, ocazie cu care a cunoscut județul, primarii și problemele cu care aceștia se confruntă.
“Am fost secretar de stat în Ministerul Muncii, cunosc județul Dâmbovița, am venit în Dâmbovița, cunosc problemele, cunosc primarii, iar proiectul meu pentru județul Dâmbovița este să aduc fonduri europene și să creez locuri de muncă , și nu în ultimul rând, din poziția de parlamentar, să aduc fonduri pentru ca județul Dâmbovița să se dezvolte. Știu care sunt problemele , știu că nu prea sunt locuri de muncă, știu că primarii nu prea au accesat fonduri europene , aceasta fiind o problemă la nivel național”, a declarat Ivășchescu.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,