Breaking News

Breaking News

Există ședință și fără consilierii liberali!

Sep 21, 2016

Cu doar o oră înainte, consilierii locali municipali PNL au anunțat astăzi, 21 septembrie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, că nu se vor prezenta, nici de acesta dată, la ședința extraordinară convocată la ora 16:00. Este vorba despre aceeași ședință de luni, 19 septembrie a.c., care a fost amânată din lipsă de cvorum.
Consilierii liberali au considerat că anumite proiecte de pe ordinea de zi, cum ar fi modernizarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște sau lista cu reprezentanții CLM în comisiile pentru examenele de directori la anumite școli și licee din municipiu, sunt proiecte foarte importante și serioase, care trebuiau să treacă prin comisiile de specialitate, fapt ce nu s-a întâmplat.
Chiar și în aceste condiții, ședința a început la ora stabilită, 16:00, și toate proiectele de pe ordinea de zi au trecut, mai puțin punctul 9, privind probleme de patrimoniu, fiind retras de pe ordinea de zi.
La ședință au fost prezenți consilierii PSD și Dumitru Barbu de la ALDE, în total 12.
Edilul Cristian Stan a precizat că vor exista sancțiuni pentru consilierii absenți, cel mai probabil nu își vor primi indemnizația pentru luna în curs, 400 lei. De asemenea, Stan a ținut să precizeze și faptul că nu iți dorește nici un conflict cu colegii liberali, ci din contră, vrea să fie o colaborare fructuoasă în folosul cetățenilor, mai ales că amândouă ședințele, și cea de luni și cea de astăzi au fost legal constituite.
„Primarul nu poate fi condiţionat de către consilierii locali să convoace numai şedinţe ordinare. Administraţia nu se face numai o singură dată pe lună. Nu înţeleg această ambiţie ridicolă a unor consilieri de a nu fi prezenţi. Sigur, începe campania electorală pentru alegerile parlamentare şi o să ajungem într-o situaţie în care tensiunile vor escalada, dar trebuie să ne pese şi de comunitate”, a declarat Cristian Daniel Stan.

DISPOZIŢIE

Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: