Breaking News

Marius Caravețeanu, primarul Orașului Răcari: “La nivel de țară, școala răcăreană poate ocupa un loc fruntaș pe podium”

Oct 07, 2016

La nivelul ultimilor ani, structura educațională de la nivelul orașului Răcari a cunoscut o dezvoltare înfloritoare, atât din punct de vedere al procesului de învățământ cât și din punct de vedere al procesului reabilitării și modernizării al unităților.
Însuși edilul Marius Caravețeanu recunoaște că Școala Ghergani poate concura cu orice școală din țară ocupând un loc fruntaș pe podium.
“Am reușit să ieșim în evidență mai ales prin infrastructura școlară creată în ultima perioadă și părerile sunt aproape la unison, indiferent de ișicherul politic, în privința Școlii Ghergani. Este catalogată cea mai frumoasă școală din județ, și aș putea spune că la nivel de țară poate concura pentru această titulatură, și alături de Liceul Răcari, putem spune că suntem pe podium.”
Acordând o atenție deosebită acestui domeniu, autoritățile locale doresc implementarea a altor proiecte care prin Programul Operaționala Regional, proiecte pentru care se așteaptă deschiderea sesiunii de depunere și care vizează Școala Colacu, Școala Răcari Și Grădinița cu Program Prelungit din Răcari.
Pentru a afla mai multe detalii despre planurile de viitor pe care primarul Marius Caravețeanu le are pentru dezvoltarea orașului, vă rugăm urmăriți următorul video.

Flash, Interviurile Vocea

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,