Breaking News

Rovana Plumb (PSD): “Guvernul Tehnocrat doreşte distrugerea legii salarizării”

Noi 22, 2016
Ministrul Muncii a anunțat că proiectul Legii salarizării unitare va fi adus în dezbatere publică în două săptămâni, adică în ultimele zile de mandat. Aceasta este ultima acțiunea demagogică a Guvernului ZERO, înainte de a părăsi definitiv Palatul Victoria.
Demersul Guvernului este unul pur demagogic, prin care se dorește practic distrugerea unei legi fundamentale pentru milioane de români. Guvernul ZERO a refuzat cu obstinație, timp de un an de zile, să preia proiectul de lege finalizat de PSD, proiect realizat în consultare cu partenerii sociali, dar intenționează să facă un altul în câteva săptămâni. Acest demers, de a întocmi o lege atât de importantă pe genunchi, are un singur scop – să acopere opoziția agresivă a tehnocraților și a PNL față de majorările salariale din Educație și Sănătate, decise de Parlament.
Orice promisiuni fac acum liberalii sau tehnocrații reprezintă doar minciuni! Dacă PNL sau Guvernul ZERO erau cu adevărat onești, atunci ar fi susținut creșterea salariilor cu 15% în Educație și Sănătate.
Noi, cei din PSD, având certitudinea că pe 11 Decembrie vom primi votul de încredere din partea românilor, ne asumăm aplicarea Legii salarizării unitare, de la 1 iulie 2017, Lege care va genera creșteri salariale de 56%, în medie, pe o perioadă de trei ani. Vorbim despre o lege realistă, construită cu seriozitate și împreună cu partenerii sociali.”,a precizat Rovana Plumb.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,