Breaking News

SANDU TOLEA, Director Executiv Direcția Sanitar Veterinară Dâmbovița: “Atrag atenția agenților economici să nu se joace cu sănătatea populației”

Dec 20, 2016
Începând cu data de 16 decembrie a.c., Sandu Tolea și-a reluat funcția de Director Executiv al Direcției Sanitar Veterinare Dâmbovița, după ce, în ultimele șase luni a fost detașat la București la Autoritatea Națională Sanitar Veterinară.
“A fost o experiență benefică, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Am ocupat funcția de Director General pe Siguranța Alimentelor, lucru ce m-a făcut să înțeleg exact că de la nivel central, în comparație cu nivelul județean, lucrurile sunt un pic diferite. Am avut foarte multe de învățat și am reușit să rezolv foarte multe lucruri care se întâmplă la nivelul de jos, la nivelul crescătorilor, la nivelul producătorilor. Acolo la nivel central lucrurile se văd altfel,  ceea ce m-a făcut să înțeleg  că este uneori benefic ca oameni din teritoriu să ajungă prin structurile centrale, pentru că atunci putem să rezolvăm anumite probleme pe care noi, de aici de jos, le înțelegem și le știm . “, a declarat acesta.
Revenit la cârma direcției dâmbovițene, Tolea și-a reluat activitatea și împreună cu echipa de aici demarează ample controale la comercianți, având în vedere că suntem în perioada sărbătorilor.
“Activitatea noastră este o activitate foarte intensă în această perioadă și atrag atenția agenților economici să nu se joace cu ceea ce înseamnă sănătatea populației, iar comercializarea produselor de origine animală și nonanimală se face sub lupa Direcției Sanitar Veterinare și Pentru siguranța Alimentelor Dâmbovița”, a precizat Tolea.
Pentru mai multe informații, urmăriți următorul video.

Flash, Interviurile Vocea

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,