Breaking News

DÂMBOVIȚA – Cezar Preda :” PNL a fost văduvit de propriul electorat care a stat acasă”

Dec 12, 2016
După anunțarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare 2016, în cadrul unei conferințe de presă, preşedintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda, a declarat:
“Sunt deputatul de Dâmbovița și chiar aș fugi, aș fugi la București, dar nu e cazul de fugă. Am de gând să construiesc împreună cu membrii PNL o opoziție corectă partidului care a câștigat alegerile. Îi felicit pe cei din PSD Dâmbovița pentru rezultatul bun pe care l-au avut.
Patru ani de zile, PNL va trebui să deconteze atât administrația centrală, cât și pe cea locală.
 PNL va fi un partid de opoziței. Acolo unde este un interes legitim, PNL va sprijini toate partidele, pentru că Dâmbovița merită mai mult. Îmi doresc ca Dâmbovița să aibă o dezvoltare frumoasă. Sper ca PSD să onoreze toate angajamentele pe care și le-a luat.
E clar că PNL a fost văduvit de electoratul propriu care a stat acasă. Suntem hotărâți să schimbăm generațiile, astfel încât 2020 să găsească două partide cu ideologii diferite.
Mulțumesc echipei PNL care s-a aruncat în bătălie, mulțumesc primarilor.
E clar că votul populației a fost în concordanță cu promisiunile PSD”.
La nivelul județului PNL a câştigat două mandate de parlamentar, şi anume un deputat, Cezar Preda (19,37%), şi unul de senator, Iancu Caracota(19,48%).
În ceea ce îl primeşte pe Iulian Vladu, înscris pe poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților, rămâne de văzut în următoarele ore dacă, în urma procesului de redistribuire, va mai ocupa scaunul de deputat.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: