Breaking News

Breaking News

Dorinel Soare, Primarul Comunei Niculești: “Protestele au fost doar un pretext. Se dorește înlăturarea Guvernului”

Feb 06, 2017

Dorinel Soare, primar al comunei Niculești, dar și unul dintre vicepreședinții PSD Dâmbovița afirmă cu tărie faptul că și partidul din care face parte trebuie să organizeze miting de susținerea al guvernului Grindeanu.
Acesta este de părere că tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, protestele împotriva OUG 13, reprezintă doar un pretext , o ocazie, și nu adevărata cauză. Acesta este convins că în spatele mitingurilor sunt persoane specializate în diversiuni, iar aceste lucruri le afirmă, nu în calitate de membru de partid, ci de simplu cetățean care a mers la București, atât în Piața Victoriei, cât și la Cotroceni, pentru a lua pulsul evenimentelor, și pentru a vedea cu proprii ochi ce se întâmplă cu adevărat.
“Este clar că a fost un pretext și nu cauza acestor mitinguri. Este clar că în spatele lor este cineva foarte bine școlit în a face diversiuni. Vedeți cum se manipulează prin canale media. Vreau să vă spun, inclusiv numărul care se vehiculează, că sunt 70.000 că sunt 100 și ceva de mii, e mult exagerat. Nici eu nu sunt specialist în a face niște evaluări, dar eu am fost personal acolo și pot să vă spun ca unul care m –am dus să vad ce se întâmplă acolo și cum e. Nu vă spun ca un psd-ist care a fost acolo.
Vreau să vă vorbesc ca omul care a votat și care știu ce am realizat în acest timp. Sâmbătă am fost în Piața Victoriei, și aseară am fost la Cotroceni. Nu am fost acolo că m-a trimis partidul, am fost acolo în calitate de cetățean. M-am dus să vad care este atmosfera. M-au sunat foarte mulți să mă întrebe noi ce facem, nu ieșim? Toată lumea hai să ieșim și noi acolo. Și eu zic așa, că dacă partidul se gândește să facă un miting organizat, și se poate face asta, eu cred că vom depăși cu mult numărul celor care s-a vehiculat în piață. Eu, părerea mea, ca votant, e că ar trebui ca partidul să organizeze acest miting, chiar dacă sunt voci care susțin că o să iasă scandal. Nu, noi ne ducem în altă parte , ceilalți în altă parte. (…)
Ordonanța aceasta a fost pretextul, dacă nu era ordonanța musai era altceva, mai mult ca sigur. Și să nu ne așteptăm, părerea mea, să se oprească aici. Se va mai găsi ceva care să amplifice.(…)
După părerea mea se urmărește căderea Guvernului, ce se întâmplă după aceea și probabil alegeri anticipate.
Am fost vreo 3,5 milioane votanți , din cauza am am zis haideți și noi acolo să strigăm.
Eu aș propune organizat, toată lumea ne întâlnim într-un anumit loc și mergem la miting. Nu sunt singurul, am mai vorbit și cu alți primari. Noi discutăm între noi, dar e vorba de decizia care se ia la nivel central.”, a precizat primarul.

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: