Breaking News

Breaking News

Gilia Claudia, PSD Dâmbovița: “Președintele țării a reușit să-i învrăjbească pe români, a incitat și a alimentat protestele” (VIDEO)

Feb 06, 2017
De o săptămână subiectul principal dezbătut în toate mediile este cel al ordonanței de urgență numărul 13, privind modificarea Codului Penal, timp în care din ce în ce mai mulți români protestează atât în București cât și în alte orașe din țară, acestea fiind considerate cele mai mari manifestații din ultimii 25 de ani.
Dacă până acum nemulțumirile au fost împotriva OUG 13, acum că aceasta a fost abrogată, protestatarii, dar și adversarii politici ai PSD solicită demisia Guvernului.
În conferință de presă de luni, 6 februarie a.c., Gilia Claudia, vicepreședinte al Partidului Social Democrat a expus punctul de vedere al organizației Dâmbovița cu privire la această contestată ordonanță, și a întărit ideea de continuare a măsurilor pe care PSD și le-a asumat prin programul de guvernare.

“Această ordonanță nu a făcut altceva decât să reglementeze situații de neconstituționalitate a celor două Coduri, situații care erau prevăzute , statuate de către deciziile Curții Constituționale.
A fost o lipsă de comunicare, în cel mai rău caz, o inabilitate în a comunica cetățenilor României ceea ce s-a dorit prin acest proiect de ordonanță.(…). Eu cred că această ordonanță este și a fost un pretext . Poate greșeala ar fi în a comunica. Cred că ar fi trebuit comunicat mai bine publicului, și mai din timp. S-a făcut o consultare, dar poate că timpul trebuia să fie mai larg, intervalul de timp în care să se comunice mai bine, să se explice mai bine, pentru a se familiariza cu ceea ce înseamnă, care sunt consecințele acestor chestiuni.  ”, a adăugat aceasta.
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,