Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Se reiau lucrările de modernizare a Pieței Mihai Viteazul

Feb 22, 2017
Proiectul de modernizare al Pieței Mihai Viteazul din centrul municipiului Târgoviște  a fost demarat în cursul lunii mai a anului trecut și reprezintă o investiție suportată din bugetul propriu al primăriei, proiect ce se ridică la o valoare de peste 1,6 milioane de lei.
Deși ar fi trebuit ca lucrările să fie pe ultima sută de metri, termenul de execuție fiind aprilie 2017, în acest moment doar 30% din proiect este realizat.
În acest sens, primarul Cristian Stan a ținut să explice motivele care au dus la aceste mari întârzieri.
” La Piața Mihai Viteazul am schimbat asociatul, am solicitat rezilierea contractului, a venit firma din București, am finalizat tot ceea ce înseamnă reglaje pe zona de documentație, urmând ca începând de luni să se reia lucrările în forță si la acest proiect.
Aici a fost o asociere. Partenerul contractual a fost o asociere între două firme, una din București și o firmă din Târgoviște. Asociatul principal, liderul de asociere a fost cel care a gestionat lucrările de la Târgoviște, Deja la acel moment asociatul secundar, la momentul respectiv, cumpărase granitul, el este în șantier , dar ceilalți nu au fost în stare să îl pună. De fapt, mai mult de 30% din materiale au fost aduse. Au venit, au schimbat asociatul, am făcut o reevaluare a situației și o să intre în șantier. Depășesc termenul contractual vor fi penalizați.”
CITEȘTE ȘI:
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,