Breaking News

Breaking News

Corneliu Ștefan – PSD: “Avem o singură politică, politica cetățeanului dâmbovițean” (VIDEO)

Mar 02, 2017
Încă de la începutul săptămânii, de când consilieri județeni ai Partidului Național Liberal au votat împotriva proiectului de pe ordinea de zi privind deja vestitele 10 apartamente pe care Consiliul Județean Dâmbovița trebuie să le predea până la jumătatea lunii aprilie către Ministerul Afacerilor Interne, în schimbul terenului de la fosta unitate militară de gară, subiectul este dezbătut cât se poate de mult de către reprezentanții PSD.
Deși a mai avut o luare de poziție privind acest aspect, și astăzi, 2 martie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Corneliu Ștefan a subliniat din nou importanța proiectelor pe care autoritățile doresc să le implementeze pe terenul de la gară.
” Vreau să trag un semnal de alarma  consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal, conducerii PNL Dâmbovița pentru a intra într-o logică normală de dezvoltare a județului , de dezvoltarea a municipiului și să le aduc aminte că faptul că pe 11 decembrie 2016 s-a  campania electrorală,. PSD a câștigat alegerile și în Dâmbovița și în țară, dar împreună, o spun ca un mesaj de pace, trebuie să facem tot ceea ce putem pentru locuitorii județului, să ducem la bun sfârșit toate proiectele de dezvoltare ale municipiului și ale județului.  Și asta, indiferent dacă într-o localitate avem primar PNL  sau primar PSD,  . Noi nu am împărțit județul în două,  avem o singură politică, politica cetățeanului dâmbovițean.
Atitudinea lor estre una iresponsabilă pentru dezvoltarea acestor proiecte, sunt proiecte de aproximativ 90 milioane de euro.
Vreau să reamintesc și faptul că, anul trecut în ianuarie, când ocupam funcția de vicepreședinte al CJD când s-a format o comisie de licitație și cumpărarea a acestor apartamente, PNL  a avut reprezentant în comisie, un domn consilier județean care astăzi nu mai este. Nu poate fi acuzat nimeni din PSD că a avut lucruri de ascuns. Totul a fost la vedere, au fost multe firme de profil care au participat la licitație, aceasta a fost cea care s-a încadrat pe caietul de sarcini. Trebuie precizat că, deși poate sunt multe apartamente în Târgoviște, acestea s-au încadrat pe Legea 10, legea locuințelor de serviciu, care îndeplineau exact criteriile prevăzute.”, a mai adăugat parlamentarul.

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,