Breaking News

Cristian Stan: “Mă bucur că reușim, împreună, să creem la Târgoviște un pol de performanță în zona natației”

Mar 17, 2017
Ca și planuri pentru viitorul apropiat, autoritățile locale din Târgoviște doresc să  facă anumite lucrări de îmbunătățire la Complexul Turistic de Natație, astfel încât acest complex sportiv să se poată încadra la cele mai înalte standarde, și aici să se poată desfășura concursuri naționale și internaționale, Târgoviștea să fie înscrisă pe harta cu cele mai moderne complexe de acest fel.
Potrivit primarului Cristian Stan, pentru ducerea la îndeplinire a acestor doleanțe, trebuie făcute câteva modifică și investiții, proiecte care vor fi suportate din bugetul aparatului propriu.
“Vrem să lărgim puțin baza de agrement, pe zona de ștrand vrem să achiziționăm niște topogane speciale pentru copii, și de asemenea, în interiorul bazinului olimpic, pentru a putea găzdui competiții naționale și internaționale de cel mai înalt nivel, vrem să modificăm puțin zona blokstarturilor și să achiziționăm o tabelă electronică de afișaj. Cu toate aceste investiții de care discutăm, putem să spunem vă vom avea o bază sportivă foarte modernă și care e este capabilă să găzduiască concursuri de cel mai înalt nivel.
Complexul Turistic de Natație reprezintă, după cum îi spune și numele, o atracție turistică, de aceea vrem ca această bază să poată găzdui concursuri de cel mai înalt nivel, la fiecare concurs putem avea mii de oameni în municipiul Târgoviște și aceasta este menirea unui Complex Turistic, indiferent că este de natație sau de altă natură. Târgoviștea trebuie să crească prin turism, Târgoviștea trebuie să-și promoveze obiectivele importante pe care le are și mă bucur că, iată, reușim împreună să creem la Târgoviște un pol de performanță în zona natației. Are așa un caracter inedit, Târgoviștea nu are o tradiție în această zonă, dar beneficiind de acest bazin olimpic de înot putem să devenim într-o perioadă nu foarte lungă un reper în natație, polo și așa mai departe. Vrem să găzduim Cupa României la polo feminin, cred că este important pentru municipiul Târgoviște să se audă de Complexul Turistic de Natație, să se vorbească cât mai mult de acest Complex, să se vorbească de o investiție importantă și o investiție care, iată, în pofida clevetitorilor se dovedește a fi foarte utilă și foarte apreciată atât de către târgovișteni, cât și de cei care sunt implicați în zona înotului, polo-ului. Mă bucur extraordinar de mult și sunt convins că toți târgoviștenii de bună credință se bucură de acest lucru. Toate aceste investiții de care am vorbit se vor face cu bani de la bugetul local” , a precizat edilul.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,