Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: După 37 de ani, Grădinița Nr.16 intră într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

Apr 20, 2017
Grădinița Nr.16 din microraionul IV din Târgoviște va intra, începând de luni 24 aprilie a.c., într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, lucru anunțat de către Executivul Primăriei Târgoviște în cadrul unei conferințe de presă.
Municipalitatea a semnat contractul de execuție, acesta fiind un proiect finanțat prin Programul Local de Dezvoltare Locală –PNDL1-, termenul de finalizare al lucrărilor fiind de cinci luni.
“Este un proiect de reabilitare și modernizare a grădiniței, unitate de învățământ unde, cu mici excepții, de vreo 37 de ani nu s-a intervenit susținut.
Proiectul are două componente, și anume un rest de executat de la un proiect demarat acum câțiva ani și care vizează schimbarea tâmplăriei, schimbarea pardoselilor, instalații sanitare, plus lucrări noi care au în vedere termoizolația exterioară, după care  lucrări care vizează izolația planșeului și a plăcii de la subsol, lucrări care vizează construcția unor scări de evacuare pentru etaj, lucrări pe hidranți, lucrări la acoperiș. Practic, se va schimba destul de mult ceea ce însemnă infrastructură la această unitate de învățământ.
Valoare lucrărilor se ridică la suma de 706.000 lei, finanțată prin PNDL. “, a precizat edilul Cristian Stan.
De asemenea se vor realiza lucrări și la interiorul clădirii, schimbat scări și mâna curentă, uși, zugrăveli și tot ceea ce este necesar.
Până când copii vor lua vacanță, constructorii se vor ocupa de proiectul de la exterior, după care vor trece la lucrările din interiorul clădirii.
 
În această grădiniță, exceptând creșa, beneficiari în acest moment sunt  260 de copii și 20 cadre didactice.
WhatsApp Image 2017-04-20 at 13.29.21
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , ,