Breaking News

Breaking News

În sfârșit, s-a semnat contractual pentru reabilitarea șoselei de centură a municipiului Târgoviște

Iun 09, 2017
Un proiect care se dorea început cu mulți ani în urmă și care a întâmpinat foarte multe probleme, în sfârșit, începe să vadă lumina zilei. Așadar, joi, 8 iunie a.c., executivul primăriei Târgoviște a semnat contractual prin care se vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a șoselei de centură a municipiului.
“Am semnat astăzi contractul privind modernizarea și reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște, termenul de finalizare al investiției fiind 01.12.2018.
Proiectul vizează:
- reabilitarea sistemului rutier existent în lungime de 13,808 km, pe zonele în care drumul are 4 benzi de circulație și lățirea zonelor cu 2 benzi de circulație la 4 benzi acolo unde este posibil, pe următoarele tronsoane: str. Petru Cercel, str. Laminorului, Calea Câmpulung, Bulevardul Eroilor, Aleea Sinaia, Aleea Mănăstirea Dealu, str. Magrini, str. Cărămidari (comuna Răzvad) – ramura Valea Voievozilor, str. Calea Ialomiței (str. Canalului);
- reabilitarea pasajului superior Petru Cercel;
- modernizarea și dublarea podului rutier peste Râul Ialomița la Teiș, prin executarea unui nou pod, în aval de cel existent pentru două benzi de circulație și extinderea la 4 benzi de circulație a porțiunii de drum cuprinse între acest pod și pasajul DN 71;
- reabilitarea pasajului superior DN 71 în zona Târgoviște Nord;
- reabilitarea podului rutier peste râul Ialomița la Valea Voievozilor;
- reabilitarea rețelei de canalizare;
- reabilitarea trotuarelor pe tot traseul inelului de centură și execuția unor trotuare noi;
- reabilitarea sensurilor giratorii și a drumurilor laterale.
Proiectul privind modernizarea și reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște este un proiect esențial pentru toți târgoviștenii și am încredere că, așa cum au decurs cele peste 3 ore de discuții , actualul constructor va duce la bun sfârșit lucrările în termenul contractual și în condiții de calitate corespunzătoare.”, precizează edilul Cristian Stan.
ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,