Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Un nou loc de joacă se va construi în microraionul trei

Iul 12, 2017
Pe amplasamentul unor foste garaje, autoritățile locale ale municipiului Târgoviște au început construcția unui loc de joacă pentru copii, loc de joacă ce face parte dintr-un proiect mai mare care se demarează în mai multe cartiere.
Este vorba de peste 1000 de mp care vor fi acoperiți cu dale cauciucate, vor exista aparate de joacă moderne pentru cei mici, dar și aparate de fitness pentru adulți, va exista spațiu verde și alei pietonale, astfel încât această zonă se va schimba complet.
“Și această zonă va fi schimbată, este un răspuns la doleanțele pe care locuitorii din acest cartier le-au exprimat. De asemenea, în afara lucrărilor care se demarează aici, se mai lucrează în momentul de față la locul de joacă de pe strada Arcașilor, care este aproape de finalizare, la fel și cel din cartierul CFR, și au fost demarate lucrările și la locul de joacă de pe strada Mihai Popescu, intersecția cu strada Pandurilor, din microraionul numărul XII. Suntem în grafic, până la sfârșitul acestui an urmează să fie date în folosință toate investițiile pe care administrația publică locală le are pe această zonă.”, a precizat primarul Cristian Stan.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,