Breaking News

Breaking News

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, a fost numit subsecretar de stat

Aug 11, 2017

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a fost numit de premierul Mihai Tudose vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale  Protejate. Această funcție are rang de subsecretar de stat.

“Având în vedere Adresa Ministerului Mediului nr. 5.366/GLG din 7 iulie 2017, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului sub nr. 20/12.283/MB din 7 iulie 2017, în temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 3 alin. (1) din Legea nr. 95/2016 privind înființarea Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate și pentru modificarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice, cu modificările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Petre Ionel se numește în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.”- se arată în decizia de numire.

“Știam că sunt printre nominalizații la această poziție. Deși nu constituia o prioritate, pentru mine prioritatea este să formez o echipă puternică la nivel local, mă onorează decizia premierului și voi face tot ce îmi stă în putință ca această agenție, ce se afla la început de drum, să se condolideze rapid și să producă efectele așteptate de ministerul Mediului prin îndeplirea sarcinilor care i-au fost atribuite. Trebuie să ținem cont de faptul că peste 25% din suprafața României reprezintă arie protejată, iar sarcina noii agentii este una importantă.”, ne-a declarat Ionel Petre

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: