Breaking News

Breaking News

RĂCARI: Zilele orașului, pline de însemnătate istorică, dar și distracție

Aug 13, 2017

Ca în fiecare an, timp de două zile, pe 12 și 13 august orașul Răcari îmbracă haine de sărbătoare, unde principalele atracții sunt distracția și voia bună.

Ca de fiecare dată, autoritățile locale au pregătit programe diverse, atât pentru cei mici cât și pentru adulți, evenimente culturale și sportive.

În prima zi, sâmbată, începând cu ora 10:00, la capela din Ghergani  a avut loc omagierea lui Ion Ghica,  printr-o slujbă  de pomenire și depunere de coroane, alocuțiuni, o expoziție foto, dar și un program artistic.

Tot în aceeași zi, de la ora 13:00 la liceul din Răcari, primarul Marius Caravețeanu a condus ședința solemnă a Consiliului Local, în cadrul căreia i s-a acordat diploma de cetățean de onoare  profesorului Iordan Gheorghe  Bărbulescu și au fost premiați elevi cu rezultate deosebite la învățatură, dar și aprecieri pentru omul anului, profesorul cel mai bun, dar și polițistul și jandarmul anului.

Duminică, 13 august, răcărenilor li s-au pregătit mai multe surprize sportive, de la desene pe asfalt pentru cei mici, până la curse de ciclism, cupa la fotbal și handbal, sau campionat de șah.

“Ziua de sâmbătă a fost o zi plină de însemnătate, o zi în care ne-am omagiat înaintașii, o zi în care ne-am arătat recunoștința și aprecierea pentru cei care sunt alături de noi zi de zi, pentru cei care le călăuzesc pașii elevilor sau pentru cei care veghează la siguranța noastră și a familiilor noastre.

A fost o zi importantă atât pentru răcăreni, cât și pentri noi, reprezentanții administrației locale, pentru că niciodată nu trebuie să ne uităm trecutul, trebuie să apreciem prezentul și oamenii lui, și să facem tot posibilul pentru un viitor mai bun.

Cât despre ziua de azi, de duminică, îi invit pe toți să ni se alăture la activitățile pe care le-am pregătit.

La multi ani Răcari, La multi ani răcăreni. “- a declarat edilul Marius Caravețeanu.

WhatsApp Image 2017-08-12 at 22.58.20

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: