Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Bază sportivă ultra modernă la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto

Sep 13, 2017

În această dimineată, reprezentanții autorităților publice ale municipiului Târgoviște împreună cu conducerea Liceului Tehnologic de Transporturi Auto au inaugurat noua bază sportivă a unității de învățământ de care vor beneficia peste 600 de elevi.

 Reamintim faptul că începând cu acest an școlar 2017-2018 cele două licee târgoviștene cel de construcții și cel auto s-au comasat.

Proiectul de reabilitare și modernizare a vizat și lucrări la interiorul clădirii fiind finanțat din bugetul propriu al primăriei, urmând ca pe viitor să fie continuat cu reabilitarea termică prin finanțare cu buget prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

“La Liceul Tehnologic de Transporturi Auto elevii sunt întâmpinați într-o haină nouă.

Acest liceu a preluat, prin absorție, si elevii fostului liceu numărul 5. Practic avem aici, pe de o parte profilul de construcții, dar și ceea ce înseamnă profilul de transporturi auto.

De ce am recurs la această variantă? Pentru că dorim ca liceele tehnologice să nu se predea, vrem ca aici în continuare învățământ tehnologic. La acest moment liceul are peste 600 de copii, și vrem să extindem numărul de clase.

În această locație s-au făcut investiții importante, investiții realizate exclusiv pe bugetul local. Discutăm de acest teren de sport care, zic eu, este printre cele mai frumoase din județ, dar s-a lucrat și la interioare. 15 săli de clase au fost reabilitate,

S-a schimbat parchetul, s-a lucrat la holuri, s-a lucrat la birouri, s-a lucrat la cantină, la sala de sport, valoarea investițiilor cifrându-se undeva la 800.000 lei, bani din bugetul local, iar lucrările vor continua.

Avem și un proiect de reabilitare termică pe PNDL, sperăm să reușim să-l accesăm ori prin PNDL ori pe zona de fonduri europene. ” a declarat edilul Cristian Stan.

WhatsApp Image 2017-09-13 at 11.23.07

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: