Breaking News

30 octombrie, data limită pentru depunerea proiectelor prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua

Oct 16, 2017

Parlamentarul PSD de Dâmboviță, Corneliu Ștefan face apel către toți primarii din județ privind oportunutățile de finanțare pentru diverse investiții cu bani de la Guvern, prin Programul Națioanal de Dezvoltare Locală, etapa a doua.

Deputatul, ca si alți reprezentanți ai autorităților publice județene sau ca și alți colegi atrage atenția asupra faptului că data limită a depunerii unor astfel de proiecte este 30 octombrie, iar foarte multe unități administrativ teritoriale nu au toată documentația pregătită.

În acest moment, la nivelul județului, au fost depuse 425 de proiecte, 246 au fost aprobate și doar pentru 53 dintre acestea au fost semnate și contractele de finanțare, iar documentații depuse 137.

“Vreau să trag un semnal de alarmă către toți primarii pentru a finaliza cât mai repede documentațiile privind proiectele care le-au depus la Ministerul Dezvoltării și să depună cât se poate de repede pentru a putea semna contractele de execuție.

Sunt proiecte care vor dezvolta toate localitățile din Dâmbovița, și cred că fiecare primar și fiecare Consiliu Local are nevoie de aceste proiecte pentru a duce la bun sfârșit investițiile din localitățile respective.

Sunt foarte multe proiecte care nu au avize de la diverse instituții, și sunt foarte mulți primari care nu au făcut demersurile necesare pentru a lua aceste avize în termen.

Sunt primării, de exemplu cea de la Uliești, care au opt proiecte și documentații depuse până în acest moment zero.

Acest program, PNDL 2, reprezintă o oportunite extraordinară pentru finanțarea investițiilor, pentru dezvoltarea comunităților”, a precizat Corneliu Ștefan

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: