Breaking News

Breaking News

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere vine cu vești bune în ceea ce privește modernizarea și lărgirea la patru benzi a DN 7, Bâldana- Târgoviște-Sinaia.

Oct 11, 2017

Contractul a fost scos la licitație și, în acest moment, au fost depuse oferte pentru începerea lucrărilor, proiectul ridicându-se la o valoare de 210, 63 milioane de lei, fără TVA.

“Astăzi( n.r. ieri, 10 octombrie a.c.) s-a încheiat termenul limită de depunere a ofertelor pentru atribuirea prin achiziţie publică a contractului destinat lărgirii la patru benzi a DN 7, între localităţile Bâldana şi Titu (km 30+950 – 52+350). Pentru acest contract, care prevede proiectarea şi execuţia unor lucrări de modernizare, au fost depuse şapte oferte”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Ofertele au fost depuse de Asocierea Copisa Constructora Pirenaica SA – Copisa Construcţii SRL, Asocierea Delta Antrepriza de Construcţii şi Montaj 93 SA – Aleandri SpA – Luca Way SRL, Asocierea Dimar SRL – Europea 92 SpA, Asocierea Euro Construct Trading 98 SRL – Artera Blue SRL, Asocierea Pezzella Raffaele Filiala Bucureşti SRL – La Rocca Societa Cooperativa – TR Costruzioni SRL – Costruzioni Generali Sud SRL – Monti Consult SRL – Global Service Proiect SRL, Porr Construct SRL şi Tirrena Scavi SpA.

Durata contractului este de 84 de luni, din care patru luni proiectare, 20 de luni execuţie şi minimum 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Sectorul de drum Bâldana-Titu este cuprins în Master Planul General de Transport şi face parte dintr-un proiect mai complex de modernizare a infrastructurii rutiere, pe ruta Bucureşti – Sinaia, lărgirea la patru benzi fiind așteptată de multă vreme, acesta fiind un lucru foarte important în dezvoltarea socio-economică a județului Dâmbovița.

Se prevede ca sumele pentru modernizarea acestui segment de drum naţional să fie asigurate din POIM 2014 – 2020.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: