Breaking News

Breaking News

Infrastructură nouă, canalizare, alimentare cu apă și gaze în cartierul Priseaca

Oct 12, 2017

La sfârșitul lunii iunie a acestui an autoritățile publice ale municipiului Târgoviște au demarat lucrări de refacere a infrastructurii stradale în cartierul Priseaca, o zonă văduvită,  în care nu s-a intervenit de zeci de ani.

Constructorii au lucrat la foc continuu, iar în acest moment, lucrările sunt aproape de finalizare, mult mai devreme decât termenul prevăzut în contract.

“Ne aflăm în localitatrea Priseaca din municipiul Târgoviște, unde marcăm ultima etapă din acest proiect de reabilitare a străzilor, și anume este vorba de marcajele rutiere.

Iată că am avut un prin proiect de refacere a infrastructurii  cartierului Priseaca, un prim proiect care este rezultatul unei asocieri dintre Consiliul Local Municipal Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentată aici de domnul președinte Alexandru Oprea, cu mențiunea că la momentul la care proiectul a fost aprobat președinte al Consiliului Județean era Adrian Țuțuianu, căruia, pe această cale, doresc să îi mulțumesc pentru că ne-a sprijinit.

Avem 3 km de drum reabilitați în cadrul acestui proiect, un proiect care trebuia să se finalizeze peste câteva luni bune. S-a finalizat cam la jumatatea timpului stabilit de proiectant pentru finalizarea lucrărilor. Străzile Soarelui, Prisecii, Dâmbovițri și Câmpului, reprezintă prima etapă amplă a proiectului refacerii infrastructurii pe care noi o avem pentru Priseaca.

Am terminat, în proporție de 90% și proiectul tehnic pentru cel de al doilea proiect, 4,2 km în cartierul Priseaca, 4,5 milioane de lei valoarea, un proiect care vizează reabilitarea străzilor, și aici mă refer la diferența din strada Soarelui, Înfrățirii, Prisecii, Dâmboviței, Oilor, Stupilor, străzi care în momentul de față sunt nereabilitate, cel puțin parțial.

De asemenea, tot pe cartierul Priseaca avem proiecte importante pe zona de extindere de gaze, pe strada Dâmboviței spre exemplu sau pe strada Câmpului, sau de extindere a rețelelor de alimentare cu apă sau de canalizare, și mă refer aici la străzile Pădurii, Plantelor, Prisecii, Crângului sau Teilor.

Toate acestea sunt proiecte care urmează să fie implementate în cartierul Priseaca în perioada următoare, sunt proiecte corelate, vom lucra mai întâi la zona de alimentare cu gaze, la canalizare și alimentare cu apă, și apoi vom intra pe zona de refacere a infrastrcturii stradale.

Sunt proiecte importante, aproximativ 12 milioane de lei care sunt investiți în cartierul Priseaca”- a precizat primarul Cristian Stan.

WhatsApp Image 2017-10-12 at 10.21.45

http://voceadambovitei.ro/2017/06/targoviste-dupa-zeci-de-ani-locuitorii-cartierului-priseaca-vor-avea-infrastructura-stradala-noua/

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: