Breaking News

Breaking News

Se fac ultimii pași pentru declararea zonei Moroieni-Padina-Peștera ca stațiune de interes național  

Oct 10, 2017

Declararea zonei Moroieni-Padina-Peștera ca stațiune de intres național este un proiect despre care administrația dâmbovițeană a vorbit în nenumătare rânduri.

Dacă până acum acest subiect a fost mai mult unul de discuție, acum el prinde contur, aflându-se în ultimele stadii de avizare, autoritățile făcând demersuri considerabile în acest sens.

Potrivit informațiilor furnizate de către președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, mai sunt câțiva pași până când această zonă va primi,  printr-o hotărâre de Guvern,  titlul de stațiune de interes național.

“A avut loc la Ministerul Turismului comisia de evaluare a documentațiilor  pentru avizarea stațiunilor turistice de interes național. Am fost și noi pe ordinea de zi a acestei comisii, au fost analizate documentele depuse de Consiliul Județean Dâmbovita pentru atestarea stațiunii de interes național Moroieni- Padina-Peștera, și vreau să vă spun că a fost avizată, a trecut, a obținut avizul comisiei, urmând ca în jurul datei de 16, 17,18 octombrie o comisie a ministerului să vină, să se depaseze în teren și să verifice conformitatea dintre susținerile prezentate în materialul depus și realitate.

Am convingrea că vom depăși cu bine și această etapă, următorul pas fiind un aviz favorabil al acestei comisii și includerea acestei recomandări într-un material care va sta la baza unei Hotărâri de Guvern prin care să fie atestată ca stațiune de interes național zona Moroieni-Padina-Peștera.”

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: