Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Reîncep lucrările la blocurile ANL din cartierul Tineretului Sagricon

Oct 12, 2017

Reprezentanții autorităților locale târgoviște vin cu vești bune în ceea ce privește blocurile ANL din cartierul Sagricom, unde, după o pauză de mai bine de 8 ani, lucrările vor reîncepe.

Mai multe scări de bloc au fost lăsate în paragină, s-au degradat vizibil, asta după ce constructorul a intrat în faliment.

În decursul anilor s-a încercat de mai multe ori găsirea unor soluții de finanțare, însă fără succes, până acum.

Mâine se va semna ordinul de începre al lucrărilor pentru acest proiect de 146 de unități locative.

„Am primit o veste foarte bună pentru municipiul Târgoviște din zona Agenției Naționale a Locuințelor, directorul ANL ne-a anunțat că mâine va semna Ordinul de începere a lucrărilor pentru finalizarea celor 146 de unități locative din cartierul Tineretului- Sagricom. Eu cred că este o veste importantă și o veste bună pentru municipiul Târgoviște, după ani și ani de zile o zonă din Târgoviște care se degrada reintră în vizor și face obiectul unor lucrări de reabilitare importante, cele 8 scări de bloc, cred că 6 sunt în picioare și două sunt neîncepute, urmează să fie finalizate acolo. Intrăm și noi pe zona de refacere a infrastructurii și îi asigur și pe cetățenii din cartierul Sagricom că administrația locală târgovișteană este aproape de ei și toate problemele care sunt acolo, inclusiv locul de joacă, vor fi rezolvate punctual de către noi. Oricum, cea mai mare problemă a fost rezolvată, discutăm totuși de 250 de miliarde lei vechi, bani care intră de la Guvernul României în cartierul Tineretului Sagricom, ceea ce eu zic că este un lucru foarte bun”, a precizat edilul Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: