Breaking News

Breaking News

Aritina Mihai va conduce organizația femeilor din PNL Dâmbovita

Noi 06, 2017

Vineri, 3 noiembrie a.c. a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale Filiala Dâmbovița pentru alegerea noului Birou Politic Județean al OFL Dâmbovița.

La eveniment au participat 165 de femei liberale din județul Dâmbovița, cărora li s-au alăturat Marius Caravețeanu, președintele PNL Dâmbovița, dar  și membri importanți ai partidului, consilieri județeni și locali.

Singura candidatură depusă pentru funcția de președinte al OFL Dâmbovița a fost a Aritinei Mihai, care a subliniat în discursul pe care l-a avut că femeile trebuie să se implice tot mai serios în activitatea politică și să dea dovadă de spirit civic, aceasta fiind votată în unanimitate.

Astfel, Aritina Mihai a înlocuit-o în funcție pe Teodora Anghelescu, cea care în ultimii patru ani a condus organizația femeilor din PNL Dâmbovița, și care luna trecută a fost aleasă pentru a conduce Liga Aleșilor Locali liberali.

Marius Caravețeanu, Președintele PNL Dâmbovița a precizat în discursul său faptul că implicarea femeilor în politica liberală este un deziderat al partidului, cunoscut fiind faptul că acestea au muncit cot la cot cu bărbații în toate acțiunile desfășurate de partid, de la campanii electorale și întâlniri cu cetățenii, la elaborarea programelor.

“Avem nevoie de simțul delicat al măsurii pe care îl au femeile. Avem nevoie de spiritul organizatoric, tenacitatea, răbdarea, discursul bine calculat și subtilitatea mesajului acestora !

Ca membri ai Partidului Național Liberal, trebuie să luptăm cu toții pentru binele României !”

WhatsApp Image 2017-11-06 at 09.16.27

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: