Breaking News

Breaking News

Corneliu Ștefan prezintă pe larg modificările Codului Fiscal

Noi 13, 2017

“Tot ceea ce facem este in interesul românilor și al României”

“Am asistat în ultimul timp la o campanie acerbă de denigrareva Partidului Social Democrat, a măsurilor economice și sociale pe care le pune în practică guvernarea PSD-ALDE.

Manipularile inteprinse pe unele canale media de opoziție și de unii indivizi care pozează în analiști economici și chiar de o parte a mișcării sindicale au avut doar rolul meschin de a clătina încrederea cetățenilor în actuala guvernare.

Din fericire, noi cei din PSD suntem uniți și nu ne-am abatut niciodată de la programul nostru electoral și nu ne vom abate atâta timp cât  știm că tot cea ce se desfășoară în plan politic, economic și social este in interesul românilor și al României.

Toate măsurile fiscale pe care le-am luat și le vom lua au ca scop dezvoltarea mediului de afaceri, disciplinarea agenților economici care încearcă prin orice mijloace să eludeze legile, să-i defavorizeze pe angajați și să ocolească obligațiile pe care le au față de stat.”, a declar deputatul PSD de Dâmbovita Corneliu Ștefan, vizavi de toate comentariile negative care au vizat modificările fiscale adoptate de Guvernul Tudose.

În acest context parlamentarul a făcut o prezentare mai amplă a acestor modificări, unele dintre ele intrând în vigoare din luna ianuarie 2018, iar altele din luna iulie a anului viitor.

Decizii importante pentru salariați și întreprinzători în 2018

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: