Breaking News

Breaking News

Ministrul Apărării din Liban, vizită de lucru în Dâmbovița (VIDEO) 

Noi 29, 2017

Marți, 28 noimbrie a.c., Ministrul Apărării al Republicii Libaneze a efectuat o vizită de lucru în județul Dâmbovița, acesta întâlnindu-se cu autoritățile locale.

Întâlnirea a avut loc la sediul Consiliului Județean, prezenți fiind  fiind Alexandru Oprea, vicepreședintele Alin Manole, senatorul Adrian Țuțuianu, prefectul județului – Antonel Jîjîie, secretarul, dar și secretari de stat din Ministerul Apărării și cel al Economiei.

Unul dintre principalele subiecte ale discuțiilor au vizat domeniul apărării naționale, atât ministrul Yacoub Riad al Sarraf, cât și senatorul Adrian Țuțuianu considerând că există numeroase posibilități de colaborare bilaterală în acest sens, în condițiile în care, în județul Dâmbovița, există 3 uzine care activează în domeniul industriei de armament.

De asemenea, delegația libaneză și-a exprimat dorința și deschiderea unor posibilități de colaborare, România să fie prezentă pe piața economică din Liban, în sensul serviciilor de expertiză, pregătire și cunoștințe și nu a investițiilor financiare.

Alte domenii asupra cărora s-a convenit că există posibilitatea inițierii unor relații de colaborare sunt cel turistic, educațional sau cultural

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: