Breaking News

Breaking News

Modul nou de tip familial pentru Centru Social “Floare de Colț”

Noi 06, 2017

În urma unui amplu proces de reabilitare și modernizare, un nou modul de tip familial a fost inaugurat în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Dâmbovița.

Modulul face parte din Complexul de Servicii Sociale „Floare de Colț” Târgoviște – Centrul rezidenţial pentru copii și tineri. El are o capacitate de 16 locuri și găzduiește copii și tineri cu vârste cuprinse între 12 și 23 ani, care beneficiază de o măsură de protecție specială, stabilită conform legii.

Complexul de servicii sociale ,,Floare de Colț” Târgoviște asigură protecția, creșterea și îngrijirea copiilor pentru care instanța sau Comisia de Protecție a Copilului a stabilit măsura plasamentului într-un serviciu de tip rezidențial.

WhatsApp Image 2017-11-06 at 13.54.35

În vederea obținerii licenței de funcționare în acord cu noua legislație și pentru continuarea activității modulului conform standardelor de calitate prevăzute de lege, au trebuit executate lucrări urgente de reabilitare, modernizare și dotare, lucrări ce au constat în: înlocuirea vechii tâmplării cu uși și ferestre termopan, înlocuirea parchetului, gresiei, faianței, precum și igienizarea camerelor, bucătăriei și băilor, înlocuirea mochetei și a mobilei.

Deoarece instituția nu dispunea de fonduri suficiente pentru realizarea acestor lucrări, materialele au fost achiziționate cu sprijinul sponsorilor, manopera fiind asigurată de către lucrătorii SC Carpatmontana Serv, societate aflată in subordinea Consiliului Judetean Dâmbovița, iar cu ajutorul donațiilor mai multor sponsorilor s-a putut dota unitatea cu obiectele necesare.

Centrul social “Floare de Colț” este situat în municipiul Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu, nr. 1 (lângă Cantina de ajutor social).

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: