Breaking News

Breaking News

PNL Dâmbovița reacționează! “Agitație în Consiliul Local Municipal, mușchi umflați artificial!”

Noi 27, 2017

Ultima ședință a Consiliului Local Municipal Târgoviște a fost una destul de agitată, cu discuții aprinse și scandal între cosilierii liberali și edilul Cristian Stan, pe tema înființării unei noi societăți de transport. În acele momente primarul i-a acuzat pe colegii săi din opoziție de faptul că prin prin votul negativ pe care l-au dat acelui proiect aflat pe ordibea de zi, blochează cea mai mare investiție a municipiului Târgoviște de până acum, bani europeni nerambursabili, suma ridicându-se la peste 20 de milioane de euro.

La rândul lor, liberalii au reacționat, considerând atitudinea edilului ca fiind una nedemocratică și neproductivă

“PNL Dâmboviţa regretă că primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, nu a înţeles demersul democratic şi legal al consilierilor municipali liberali.

Furiile dumnealui, îndreptate împotriva reprezentanţilor noştri, împotriva târgoviştenilor care ne-au dat votul, sunt neproductive, antidemocratice şi nepermise într-o tribună a dezbaterii de idei, într-un loc unde trebuie să decidem, cu mare respect şi seriozitate, ce este mai bun pentru comunitate, pentru cetăţenii municipiului Târgovişte.

Faptul că aleşii PNL din Consiliul Local au solicitat, în şedinţa din data de 23 noiembrie 2017, scoaterea de pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre care nu fusese analizat suficient şi care ar putea da naştere unor controverse de ordin juridic, nu îl îndreptăţeşte pe primarul Cristian Daniel Stan să lanseze ameninţări în spaţiul public la adresa consilierilor PNL.

Suntem profund îngrijoraţi din cauza modului în care edilul Târgoviştei vede desfăşurarea actului administrativ şi implicarea aleşilor în folosul cetăţenilor.

Opiniile exprimate de consilierii noştri, profesor Honorius Moţoc şi avocat Adrian Ghinescu, pe seama proiectului de hotărâre privind înfiinţarea unei societăţi de transport local au fost pertinente, politicoase, la obiect şi în total acord cu legile administraţiei publice locale.

Consilierii PNL nu vor aproba  proiectul privind înfiinţarea unei societăţi de transport călători până când nu vor fi clarificate relaţiile contractuale cu AITT, firmă aflată în parteneriat cu Primăria Târgovişte şi care asigură, în momentul de faţă, transportul de călători, indiferent câte presiuni şi ameninţări va face primarul Cristian Daniel Stan.” se arată într-un comunicat de presă remis de PNL Dâmbovița.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: