Breaking News

Breaking News

2017, un an satisfăcator din punct de vedere al investițiilor pentru primăria Poiana

Dec 04, 2017

Potrivit edilului comunei Poiana, anul 2017, a fost unul destul de bun, atât din punct de vedere al proiecției bugetare cât și al investițiilor. Bugetul instituției acoperă toate cheltuielile prevăzute până la sfârșitul anului, inclusiv cele cu salariile angajaților.

Ca și realizări, Marian Șerban a bifat două proiecte, încheiate cu succes, și anume finalizarea rețelei de canalizare și inaugurarea Centrului de Zi pentru copii aflați în situații de risc.

“Anul ce tocmai se încheie a fost unul bun pot spune, am încheiat două proiecte mari de investiții, unul ar fi rețeua de canalizare menajeră, finalizat în proporție de 99%, iar cel de al doilea, Centrul de Zi pentru cei mici.

De ce spun 99%? Pentru că de la momentul demarării lucrărilor și până la încheiere lor, pe anumite străzi s-au mai construit case care nu au fost prinse în proiect. Dar pentru a rezova această problemă, vom implementa, prin Programul Național de Dezvoltare Locala 2, o continuare a aceste rețele, cam de un km lungime, pentru ca și noile gospodării să fie aliniate celorlalte.

Pentru că din zi în zi se așteaptă să cadă zăpada, primăria Poiana este pregătită pentru tot ceea ce înseamnă servicii de deszăpezire, nu ne facem probleme.

Sperăm ca 2018 să fie mai bine, sigur o să fie mai bine, deja avem semnate contracte de finanțare, tot prin PNDL 2, pentru reabilitarea și modernizarea celor două școli, vom acorda, conform Legii 15/2003, 40 de locuri de casă pentru tinerii casătoriți, și lucrăm și la alte proiecte.

O dorință, o rugaminte, atât a mea, cât mai ales a comunității pe care o reprezint, se îndreaptă către Consiliul Județean Dâmbovița, si anume, asfaltarea DJ 711D, ce leagă Lungulețu de Poiana, aproximativ 3 km de drum. Este un drum foarte important, foarte circulat, care se deterioarează pe zi ce trece, arată ca după bombardament. Am discutat cu reprezentanții Consiliului și se pare că acest tronson fe drum va fi cuprins în programul de investiții pentru anul viitor”,  , a precizat primarul.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: