Breaking News

Breaking News

RĂCARI: Primăria nu mareste taxele și impozitele pentru anul 2018

Dec 04, 2017

Menținerea acelorași tarife la taxe și impozite pentru anul 2018 este o măsura prin care primaria orașului Răcari dorește să vină în sprijinul comunității, alaturi de facilitățile fiscale pe care le-a oferit, și anume scutirea de la plata majorărilor debitelor restante, atât persoanelor fizice cât și celor juridice.

În ședința de Consiliu Local care a avut loc cu mai puțin de o săptămână în urmă, consilierii au aprobat proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi prin care taxele și impozitele aferente anului 2018 rămân la nivelul actual.

“Asta nu în seamnă că nu avem nevoie de bani sau nu avem nevoie de investiții, dar nu încercăm să nu ratăm nicio finanțare din surse externe bugetului local, și să ne bazăm mai puțin pe contribuția cetățeanului din Răcari, care este în ultima vreme, și situația nu este doar la Răcari, çi si la nivel național, tot mai afectați de situația politică. Acea involuție fiscală de care tot vorbim se resimte și în orașul Răcari.” , a precizat primarul Marius Caravețeanu.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: