Breaking News

Breaking News

Cristian Stan: “Suntem pregătiți pentru interventiile de deszăpezire” (VIDEO)

Ian 04, 2018

Chiar dacă până în acest moment prognoza meteorologică a fost una favorabilă pentru zona de sud a țării și ninsorile au întârziat să apară, autoritățile locale de la nivelul municipiului Târgoviște sunt pregătite de intervenție cu tot ceea ce este necesar, de la utilaje, la materiale antiderapante și până la resursa umană folosită în astfel de situații.

În acest sens, edilul Cristian Stan a făcut o prezentare a tot ceea ce are în dotare Serviciul de Salubritare, cel care este operatorul pe care primăria Târgoviște îl are pe zona de deszăpezire.

De asemenea, Stan a făcut precizări și în ceea ce privește personalul care va deservi la lucrările de deszăpezire, 50 de angajați ai Direcției de Salubritate, cei de la ECO SAL și Municipal Construct, societăți aflate în subordinea primăriei, dar și membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, toți acționând după un plan bine pus la punct, fiecare știindu-și foarte rolul și ceea ce trebuie să facă.

Și în acest an, la acțiunile de curățare și îndepărtare a zăpezii vor fi chemate și persoanele care beneficiază de ajutor social și sunt apte de muncă, iar dacă nu își vor face treaba li se vor sista beneficiile.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: