Breaking News

Breaking News

Deputatul Corneliu Ștefan: “Prioritatea noastră este îndeplinirea obiectivelor asumate”

Ian 11, 2018
Miercuri, 10 ianuarie a.c., la nivelul Partidului Social Democrat filiala Dâmbovița a avut loc prima ședință a Biroului Permanent Județean din acest an. Pe ordinea de zi au existat mai multe puncte, dar avut loc și discuții și s-au luat anumite decizii, printre care și ocuparea funcției de secretar executiv al organizației, post rămas liber de când Alexandru Oprea, actualul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a fost suspendat din partid și și-a dat demisia din funcția de secretar al formațiunii politice.
În conferința de presă de astăzi, deputatul Corneliu Ștefan a făcut mai multe precizări în ceea ce privește acest subiect.
“În primul rând a fost desemnat un secretar executiv al organizației PSD Dâmbovița în persoana domnului Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște, cu unanimitate de voturi. În locul rămas vacant, un loc de vicepreședinte al organizației, la propunerea organizațiilor din zona Titu, a fost desemnat primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică.
Al doilea punct pe ordinea de zi a ședințeia fost convocarea Comitetului Executiv Județean pentru data de 26 ianuarie a.c.,cu două puncte pe ordinea de zi: analiza activității echipei președintelui și vicepreșesintelui Consiliului Județean Dâmbovița din punct de vedere admnistrativ și completarea echipei Consiliului Județean Dâmbovița.
Indiferent de ceea ce spun anumiți cetățeni, vreau să vă spun că noi, cei din Partidul Social Democrat, suntem interesați de îndeplinirea programului politic “Dâmbovița 2025″, iar la nivel național de aplicarea programului de guvernare.
Prioritar pentru noi, aleșii Partidului Social Democrat, atât din județ cât și din țară, nu sunt discuțiile care apar în spațiul media în fiecare zi, ci îndeplinirea obiectivelor asumate.”, a precizat parlamentarul.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: