Breaking News

Breaking News

Carmen Holban, discuții cu ambasadorul Republicii Peru despre sistemul de sănătate

Feb 05, 2018

Pe lânga faptul că face parte din Comisia de Sănatate din Camera Deputaților, parlamentarul dâmbovițean Carmen Holban este și membră în Grupul Parlamentar de prietenie cu Republica Peru.

În această calitate, astăzi, 5 februarie a.c., Carmen Holban a participat la o întâlnire cu Ambasadorul Republicii Peru în România, unde în prim plan au fost discuțiile despre relațiile dintre cele două state, un subiect foarte important concentrându-se pe tema sistemului sanitar.

“Alături de colegii din cadrul Comisiei de prietenie România-Peru, am avut astăzi o nouă întâlnire productivă cu Excelența Sa doamna María Eugenia Echeverría, Ambasador al Republicii Peru în România și domnul Luis Alberto Castro Joo, Ministru în cadru Ambasadei. Discuțiile s-au concentrat în mare măsură pe îmbunătățirea relațiilor diplomatice dintre cele două state, dezvoltarea turismului și schimburilor economice, cu un accent deosebit pe sistemul de Sănătate și eficacitatea medicamentelor produse în Peru.

Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și o nouă manifestare sub titlul “Săptămâna Gastronomică Peruană”, în cadrul căreia doamna Ambasador a ținut să ne menționeze detalii amănunțite despre istoria, bogăția și diversitatea gastronomiei peruane, ca și despre importanța pe care aceasta a înregistrat-o la nivel mondial, prin obținerea unor premii internaționale de renume.”, a declarat deputatul social democrat.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: